Підсумки року для агробізнесу підведуть на Trade&Logistics Christmas Meet Up

29 листопада 2022
462

Український агробізнес завершує складний рік в умовах воєнного стану. Як галузі вдалося перебудувати логістику та підходи до торгівлі, дізнавайтеся у Варшаві під час форуму Trade&Logistics Christmas Meet Up, що відбудеться 21 грудня 2022р.

 Організатори події: Співтовариство  виробників і споживачів бобових України та Польсько-Українська Господарча Палата.

РЕЄСТРАЦІЯ відкрита!

 Польща є стратегічним партнером України. У 2021 році обсяг торгівлі між Україною та Польщею вперше перевищив $10 млрд, також Польща увійшла до ТОП-5 імпортерів української агропродукції. Товарообмін між країнами під час війни суттєво зріс: станом на середину листопада кількість вантажівок з товаром, які в’їхали з України до Польщі, збільшилася на 14%. Загальна вартість усіх митних декларацій з січня по жовтень, які оформили польські митники у прикордонній смузі з Україною, становить $11,5 млрд, що на $ 2,2 млрд вище за минулий рік. Українські  зернові, олія, борошно - є лідерами серед продукції, що експортується до Польщі.  Якими будуть підсумки співпраці країн у 2022 року, дізнавайтеся на заході.

 Питання до розгляду:

  • аналітика аграрних ринків;
  • перспективи функціонування гуманітарного зернового коридору;
  • нові логістичні шляхи: морський, автомобільний та залізничний транспорт;
  • зміни у підходах до трейдингу, викликані геополітичними факторами;
  • виробничі плани агропідприємств на весну 2023 року: посівні площі, вибір сільгоспкультур;
  • прогнози щодо попиту і пропозиції агропродукції  на світових ринках у 2023 році.

 Trade&Logistics Christmas Meet Up збере фермерів, переробників, трейдерів, експортерів, фахівців з логістики, представників агрохолдингів, терміналів, торгових компаній, аграрних асоціацій, представників урядів України та Польщі.

 Подія відбудеться у Mercure Warszawa Centrum Hotel.